Luxury apartmentsoverlooking the beach of Egmond aan Zee

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is van oudsher een familiebadplaats. Anders dan andere familie- badplaatsen met een rijk verleden, heeft Egmond aan Zee de tijd bijgehouden en zijn de ogen van de Egmonders op de toekomst gericht.

De talloze leuke winkeltjes, terrassen en restaurantjes in het pittoreske dorpscentrum hebben hun authentieke sfeer behouden, maar hun assortiment en inrichting zijn in de loop der jaren telkens aan de eisen der tijd aangepast. U vindt in Egmond aan Zee op loopafstand van de BoulevardSuites alles wat u dagelijks nodig heeft.

De strandboulevard is in het afgelopen decennium volledig vernieuwd en biedt een hedendaagse aanblik met hier en daar een knipoog naar het verleden. Op de terrassen van de beachclubs en de restaurants op het strand en aan de boulevard kunt u kiezen uit een ruime selectie aan dranken en gerechten van hoge kwaliteit. Met de bouw van de BoulevardSuites is een van de laatste nog beschikbare plaatsen aan de strandboulevard opgevuld.

Niet alleen de inrichting van Egmond aan Zee is door de jaren heen verbeterd en op het huidige hoge peil gebracht, ook de evenementen die plaatsvinden zijn alom bekend en vinden alom waardering.

Kijk voor verdere informatie onder: "Omgeving"  en "Evenementen".